Pressotherapie

Een gezonde mind = een sterk lichaam

Voel je lichter en ontspannen

Pressotherapie is een elektronisch gestuurde luchtdrukmassage. De zogenaamde lymfedrainage wordt door de segmenten van het speciale pak gestuurd. De golfbewegingen, veroorzaakt door de luchtdruk, verbeteren de lymfe-en bloedcirculatie waardoor overtollig vocht en afvalstoffen verdwijnen. De bloedcirculatie verbetert en je voelt je energieker. Doordat het apparaat het lichaam ook ontgift en de vetverbranding stimuleert, wordt het gemakkelijker om gewicht te verliezen.

Voor wie is Pressotherapie geschikt?

Zenuwziekten: Een aandoening van een zenuw kan een probleem betreffen van zowel de aanvoerende als de afvoerende zenuwbanen. Een aandoening aan een zenuw zal zich uiten in klachten die samenhangen met de betreffende zenuw. Pijnklachten, slechte geleiding waardoor spierslapte, verlamming en tintelingen zijn veel voorkomende symptomen.

Hemofilie: een erfelijke afwijking in de bloedstolling die voornamelijk bij mannen voorkomt. In Nederland hebben ongeveer 1700 mannen hemofilie. Vrouwen kunnen echter wel draagster zijn, wat inhoudt dat zij de aandoening aan hun kinderen kunnen doorgeven).

Trombose: Waneer een bloedstolsel ontstaat in een bloedvat. Het stolsel kan langzaam groter worden en het bloedvat afsluiten. Bij een trombosebeen ontstaat er een bloedstolsel in de diepe aderen van (meestal) je onderbeen).

Hart problemen/pacemaker.

Zwanger en tot zes weken na de bevalling.

Tot drie maanden na een buikoperatie/operatie.