Een gezonde mind = een sterk lichaam.

Tuğba Canlı

Tuğba Canlı
  • Degrees Verzorgende IG

CEO en oprichter Angelcare 078;
Ik ben Tuğba Canlı.

Na ruim tien jaar in de zorg gewerkt te hebben in verschillende settingen (zowel intramuraal als extramuraal) heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen. Ik heb acht jaar de zorg van mijn vader geregeld en geleverd, mijn vader heeft in 2012 een motorongeluk gehad. Hij heeft een dwarslaesie opgelopen na een ongeval. Een dwarslaesie is een beschadiging in het ruggenmerg. Door de beschadiging geeft het ruggenmerg de signalen tussen het lichaam en hersenen niet meer (goed) door. Mijn vader heeft echter een engeltje op zijn schouder gehad, waardoor we nu nog van elkaar kunnen genieten.
Tien jaar geleden had ik de opleiding ‘Helpende’ afgerond en eigenlijk verder niks meegedaan. Na het ongeluk van mijn vader ben ik weer in de zorg gerold.

Hierdoor werd mijn interesse gewekt om verder te studeren en ben ik de opleiding Verzorgende IG (2022) gaan volgen. Deze heb ik met succes afgerond waardoor ik hedendaags de opleiding Verpleegkunde doe.
Angel care 078 is benoemd naar mijn dochter als eerbetoon. De zorg die ik mijn dochter nooit heb kunnen geven, geef ik aan mijn cliënten. Ik houd daarbij niet alleen mijn cliënten in mijn vizier maar ook naast betrokkenen. En zo zorg ik voor een gezonde omgeving. Succes is geen toeval. Het is hard werken, doorzetten, leren, investeren en vooral houden van wat je doet!